RSS

Ajándékutalványok – Ötlettelenség vagy választási lehetőség?

Az ajándékutalványokkal kapcsolatban megoszlanak a vélemények: valaki nagyon szereti, mert éppen csak a megfelelő helyet kell kiválasztani, ahol levásárolható, valaki pedig attól fél, hogy így az ajándékozó ötlettelennek tűnik az ajándékozott szemében. Karácsonykor márpedig mindenki örömet óhajt szerezni (és persze kapni is) az ajándékokkal.

Sajnos nem mindenki olyan szerencsés, hogy már januárban tudja, mit fog a fa alá helyezni szépen becsomagolva. A Jézuskának sem ír mindenki hosszú listát, amiból lehet választani. (Az ajándéklisták gyakran lehetnek félrevezetőek, mert hiába a megtervezett “ezeket szeretném kapni” felsorolás, a meglepetés örömére vágyik mindenki.) Az ajándékutalványokkal kapcsolatban van egy tévhit, sokakban az a gondolat él velük kapcsolatban, hogy az utalvány akkor megoldás, ha már végképp nincs más ötlet. Pedig elhihetjük, hogy ez az egyik legjobb választás, csak a megfelelő helyet kell kiválasztani és az öröm nem marad el. Pláne, ha egy kicsit egyedibb formában nyújtuk át…

Nem a szokványos utalványok egyike…

Ez az utalvány bizony személyre szól. De ez nem is nagy újdonság. Igazán egyedivé a saját fotó teszi: lehet ez az ajándékozóról készült fotó azt üzenve, hogy igen, ezt tőlem kaptad, sok szeretettel. De ott díszeleghet az utalványon az ajándékozott fényképe is: ez a tiéd, beválthatod amire csak szeretnéd. Az utalvánnyal hozzájárulhatunk egy vágyott, nagyobb értékű termék megvásárlásához, ekkor a termékfotó kerülhet ide.

A beváltás határideje 1 év, így nincs szűk határidőhöz kötve a beváltás. Az utalvány tulajdonosára eső szállítási költséget is átvállaljuk, így az összeg teljes mértékben a vágyott termék megrendelésére költhető. A 2 év garancia és a 14 munkanapos pénzvisszafizetési garancia is az utalvánnyal együtt jár.

Több, mint 50 000 termék között választhat a szerencsés ajándékozott, így a karácsonyi ajándékutalvánnyal együtt egyben egy hatalmas választási lehetőséget nyújtunk át.

Kellemes vásárlást!

 

 

 

Hozzászólás

Válasz

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Powered by WordPress | Designed by: wordpress themes free | Find Free WordPress Themes and find best wordpress themes at wordpress 4 themes.