RSS

KIPRÓBÁLTUK: EUFAB MINIKLÍMA

A termékről a vásárlók kizárólag végletekben nyilatkoznak: vagy „nagyon szuper”, vagy „a célnak egyáltalán nem felel meg” a vélemény. Kíváncsiak voltunk mi ennek az oka, ezért összeszereltünk és kipróbáltunk egyet. Ki is derült, hogy a fő probléma nem a termékkel van, hanem az elvárásokkal: egy több százezer forint értékű mobilklíma berendezés teljesítményét várjuk el egy 6 990 Ft értékű miniklímától.

Miután összeszereltük álldogáltunk előtte egy kicsit, forgattuk, nézegettük és hűtöttük magunkat, tehát nem csalás, nem ámítás, a miniklíma működik. A vásárlói döntést segítendő, összegyűjtöttem néhány szempontot, amit mindenképpen érdemes átgondolni, mielőtt a termék megvétele mellett döntünk. (Az összeszerelés nem egy bonyolult feladat, ezért a képekkel tarkított beszámolót a végére hagyom.)

Ahogy a leírás is írja, a kellő hatást akkor lehet elérni, ha fél méternél nem vagyunk távolabb a készüléktől.
Tehát tökéletes a mini klíma az autóban egy személyre irányítva, kellemesen lehűti a fél méteres környezetét, ennél nagyobb távolságban egyre kevésbé hűt. Ne várjuk tőle, hogy helyettesíti a több százezer forintba kerülő autós klímákat és 39 fokban lehűti az egész autót kellemes 26 fokra.

Hasznos lehet a termék egy irodában is, az íróasztalunkon tőlünk fél méterre.
Pár fokkal mindenképpen csökkentheti a hőmérsékletet, de szintén nem várható el a mini klímától, hogy egy egész szobát lehűtsön. A hordozható, helyiségek lehűtésére tervezett, kisebb szekrény méretű társaik sem bírják a legnagyobb kánikulában az iramot, a mini változattól pedig főleg ne várjuk el ezt.

Hideg vízzel feltöltve, és a jégtároló edényeket kellően lefagyasztva valóban kellemesen hűt. Autós használat során gondoljuk át, ha nagyobb utat teszünk meg lesz e lehetőségünk a víztartályt hideg vízzel feltölteni, netán a kis jégtartókat lefagyasztani.

Most hogy már tisztában vagyunk a miniklímában rejlő lehetőségekkel, lássuk az üzembe helyezés lépéseit.

1. A doboz és tartalma

Miniklíma - A doboz és tartalma

 Miniklíma berendezés, 6db jégtároló edény, fém rögzítőtalp párnával, szivargyújtó kábel, 230V-os adapter, rögzítőszíj, bogáncsszalag.

2. Töltsük fel a víztartályt hideg vízzel, helyezzük vissza a klímaberendezésbe és várjunk kb. 15 percet, amíg a vízelnyelő lamellái teleszívják magukat.

A miniklíma feltöltése

3. A 15 perc várakozási idő pont elég arra, hogy a vízzel feltöltött jégtartókat lefagyasszuk.

Jégtartók lefagyasztása

4. Amint megfagytak a jégtartók, helyezzük bele a víztartályba, és mehet a hűtés.

Jégtartók mehetnek a tartályba

5. A hűtést két fokozaton állíthatjuk, a rácsot pedig két állásban állíthatjuk be attól függően, hogy milyen irányban szeretnénk, hogy áramoljon a levegő a készülékből.

Állítható hűtés fokozat, rács

6. Indulhat a hűtés!

Miniklíma beüzemelve

 

A bejegyzésben szereplő terméket itt találold:

>> Mini klíma, Eufab, szivargyújtós, vízhűtéses

 

 

 

Hozzászólás

Válasz

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Powered by WordPress | Designed by: wordpress themes free | Find Free WordPress Themes and find best wordpress themes at wordpress 4 themes.